GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν δεν είναι το Κιλκίς παραμεθόριο, τότε η Ειδομένη τι είναι;..

Συγκεκριμένα, παρ΄ όλες τις μέχρι τώρα φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι κανένας υπάλληλος δεν θα έχει μείωση αποδοχών με το νέο μισ...

Συγκεκριμένα, παρ΄ όλες τις μέχρι τώρα φρούδες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι κανένας υπάλληλος δεν θα έχει μείωση αποδοχών με το νέο μισθολόγιο, καταργείται το η αναγνώριση του νομού Κιλκίς ως ΄΄ παραμεθόριος ΄΄ με αποτέλεσμα να σταματάει η χορήγηση από την 1η Ιανουαρίου 2016 του αντίστοιχου επιδόματος των 100€ στους δημοσίους υπαλλήλους.
Προφανώς ο νομός Κιλκίς, με τις δύο πύλες εισόδου- εξόδου ( Δοϊράνη & Εύζωνοι-Ειδομένη) από τρίτη χώρα και με τα διαρκώς επιδεινούμενα εξαιτίας του μεταναστευτικού προβλήματα, ξαφνικά έγινε ΄΄ εσωτερικός ΄΄ νομός.
 Είναι αυτό το ευχαριστώ και η ανταπόδοση στο νομό μας της τρίτης μνημονιακής κυβέρνησης για όλα όσα υπομένουμε αλλά και ως υπάλληλοι προσφέρουμε εξαιτίας των ιδιαίτερων καταστάσεων που επικρατούν. Ως ένα χαρακτηριστικό στοιχείο για παράδειγμα θα μπορούσε να αναφερθεί ότι από τους Ευζώνους διακινείται το συντριπτικό ποσοστό των εμπορευμάτων ( από τρίτες και ευρωπαϊκές χώρες) προς και από την χώρα μας.
Από Kilkis press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση