GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασε την κατάρα της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός!

Εννιά σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα ήταν πολλές και ο Παναθηναϊκός έβαλε εμφατικά τέλος! Με τον Διαμαντίδη (20π.) να κάνει «όργια» ...

Έσπασε την κατάρα της Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός!
Εννιά σερί ήττες από την Μπαρτσελόνα ήταν πολλές και ο Παναθηναϊκός έβαλε εμφατικά τέλος!

Με τον Διαμαντίδη (20π.) να κάνει «όργια» σε όλους τους τομείς και να αποδεικνύει γιατί είναι στο πάνθεον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον Ραντούλιτσα να παρασέρνει τους αντίπαλους ψηλούς (25π.) και με τους Καλάθη (9π.-10ας.)-Γκιστ να βάζουν την πινελιά τους, το τριφύλλι (4-4) επικράτησε σε πανδαιμόνιο στο ΟΑΚΑ, 93-85, για την 8η αγωνιστική.

Οι πράσινοι έπαιξαν εντυπωσιακή άμυνα, πήγαν βάσει σχεδίου κοντά στη ρακέτα και έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 16 (66-50). Τα μακρινά σουτ έβαλαν στο «κόλπο» τους Καταλανούς, αλλά στο τέλος ο τεράστιος «3D» έβαλε φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του στο ροζ φύλλο αγώνα.

Με νίκη την επόμενη εβδομάδα επί της Ζιέλονα Γκόρα, στο ΟΑΚΑ, ο Εξάστερος θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στο Top-16. Αμπρίνες (21π.) και Περπέρογλου (13π.) επιχείρησαν την ανατροπή, αλλά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν τους το επέτρεψαν!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση