GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε στον Τζιτζικώστα ο... διάσημος καστανάς της Θεσσαλονίκης

Το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, την παραμονή των εσωκομματικών εκλ...


Το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, την παραμονή των εσωκομματικών εκλογών.

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του περπάτησε στην Τσιμισκή, στην αγορά Καπάνι και την πλατεία Αριστοτέλους, όπου τον σταμάτησε ο... διάσημος πλέον καστανάς ο οποίος βρέθηκε στην επικαιρότητα μετά τη σύλληψη του επειδή δεν είχε άδεια μικροπωλητή. Ο καστανάς παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι “είναι καλό παιδί” και του ευχήθηκε να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.

Στη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Τζιτζικώστας μίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες, που εκείνη την ώρα έκαναν ψώνια ή βόλτα.

Ο κ. Τζιτζικώστας θα ψηφίσει αύριο στις 9:30 το πρωί στο Βελλίδειο ενώ αργότερα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

1 σχόλιο

  1. Όσοι αποχωρίσαμε από την Νέα Δημοκρατία βιαίως με την εκλογή τού πιό επικίνδυνου αρχηγού της Αντώνη Σαμαρά,θα ψηφίσουμε σήμερα Τζιτζικώστα, με την ελπίδα να βγεί ο άφθαρτος καί να τα αλλάξει όλα.Αν δεν βγεί, θα φύγουμε πάλι ομαδικά, καθώς το ίδιο θα πράξουμε κι αν βγεί καί δεν καθαρίσει την σαπίλα από επικίνδυνες βδέλλες κομματικών αλεξιπτωτιστών, πού το μόνο που κατάφεραν καί επιδίωξαν μία πενταετία τώρα, ήταν να καταστρέψουν καί να διχάσουν μία μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.Είμαι σε θέση να τα επισημαίνω καί να τα γνωρίζω τα ανωτέρω, καθώς υπήρξα ενεργό μέλος 30 ολόκληρα έτη, χωρίς θέσεις και οφίτσια, αλλά αγωνιζόμενη στην πρώτη γραμμή στα πεζοδρόμια γιά ιδέες καί αξίες, παρέα με εκλεκτούς καί έντιμους ομοϊδεάτες μου.
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση