GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανοί επιστήμονες σπάνε το ταμπού και επανεκδίδουν το "Ο Αγών μου"

Μπορεί να μην υπάρχει μεγαλύτερο ταμπού στη Γερμανία από ό, τι η δημοσίευση του βιβλίου του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου». Αλλά οι ιστορ...

Γερμανοί επιστήμονες σπάνε το ταμπού και επανεκδίδουν το
Μπορεί να μην υπάρχει μεγαλύτερο ταμπού στη Γερμανία από ό, τι η δημοσίευση του βιβλίου του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγών μου». Αλλά οι ιστορικοί στο Μόναχο πρόκειται να το σπάσουν.
Το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ιστορίας θα επανεκτύπωσει και θα κυκλοφορήσει το βιβλίο -μανιφέστο του δικτάτορα που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα, ια πρώτη φορά μετά το τέλος του Γ' Ράιχ, το 1945.
Τα πνευματικά δικαιώματα του Mein Kampf (" Ο Αγών μου″) λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2015 , 70 χρόνια μετά το θάνατο του Χίτλερ. Οπότε η νεά έκδοση θα κυκλοφορήσει στα γερμανικά βιβλιοπωλεία τον Ιανουάριο του 2016, στην τιμή των 59 ευρω.

Το κρατίδιο της Βαυαρίας που κατείχε τα δικαιώματα του βιβλίου ήταν μέχρι σήμερα αντιτίθετο στην επανέκδοση του εθνικοσοσιαλιστικού, αντισημιτικού λιβέλου. Ωστόσο, το νέο βιβλίο δεν θα πρόκειται για μία απλή επανέκδοση: θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Χίτλερ, Ο Αγών μου, Κριτική Έκδοση και θα έχει περισσότερο... κριτικό χαρακτήρα.
Η νέα έκδοση είναι σε μεγάλο βαθμό γραμμένη ώστε να εκθέσει τα "ψέματα και τις μισές αλήθειες πίσω από ένα όραμα εχθρότητας που έληξε με τον ο θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο″ σύμφωνα με τους νέους εκδότες .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση