GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι θα γινόταν αν έκανα αυτά που έκανε ο Πολάκης;

Στο κεντρικό δελτίο του MEGA ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.  Ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δεν...

Στο κεντρικό δελτίο του MEGA ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
Ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστρεψε την προσοχή στις επιθέσεις των κυβερνητικών στελεχών εναντίον εκπροσώπων του Τύπου, με αφορμή το επεισόδιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με δημοσιογράφο.
Μάλιστα, άφησε αιχμές για την κριτική που δεχόταν κατά την περίοδο που εκείνος ήταν υπουργός. «Εμένα έλεγαν ακραίο και φασίστα, αλλά ουδέποτε έχω προβεί σε τέτοιες δηλώσεις και πράξεις» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «αν τα είχα κάνει αυτά εγώ, ως υπουργός Υγείας, ξέρετε τι θα γινόταν στην Ελλάδα;».

1 σχόλιο

  1. Η χειρότερη μορφή βίας είναι η φτώχεια.....Η φτώχεια είναι ο γονιός της επανάστασης και του εγκλήματος...Μη χάνετε τον καιρό σας με κοινωνικές έρευνες. Εκείνο που ενδιαφέρει το φτωχό, είναι η φτώχεια..... Εκείνο που ενδιαφέρει τον πλούσιο, δεν μας ενδιαφέρει.

    Έρχεται Η φτώχεια και θα γίνει η ΜΕΓΆΛΗ ΣΦΑΓΉ....ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΉ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση