GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λάκης, ο στρατός, το κότερο, η κόκα και τα ...γίδια

Μιχαήλ Σερασκέρης Δεν μπορούσε να πάει στο στρατό γιατί είχε νεύρωση στομάχου, μπορούσε όμως να χοροπηδάει στη σκηνή επί 2 παραστάσεις ...

Μιχαήλ Σερασκέρης

Δεν μπορούσε να πάει στο στρατό γιατί είχε νεύρωση στομάχου, μπορούσε όμως να χοροπηδάει στη σκηνή επί 2 παραστάσεις ημερησίως και να παίζει παράλληλα Λυσιστράτη στην Επίδαυρο.

Ανέβηκε στο κότερο αλλά δεν πήρε κόκα γιατί νόμιζε ότι ήταν σοκολατάκια και ακριβώς επειδή εξακολουθεί η νεύρωση θα τον πείραζαν, έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Τον θεοποίησε ο μισός ελληνικός λαός, τον προσκύνησε το μισό υπουργικό συμβούλιο. ΒΡΕΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ.

3 σχόλια

  1. Σωστά τα λέτε κ. Σερασκέρη! Αυτός ο τύπος που εκμεταλλεύεται, με το αναγνωρισμένο ταλέντο του, τον αφελή και αμνήμονα ελληνικό λαό, μας παραδίδει και μαθήματα πατριωτισμού και δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΤΗ Μι...ΜΗ ΤΟΥ ?

    Έλα τώρα φίλε μου να μάθεις ΠΟΙΑ(?) μεσολάβησε λόγω ονόματος, και ο Λάκης ''λιποτάχτησε'' ?

    Ποια ΜΙ..ΜΗ μη μου πείς?

    Κατά τα άλλα ,''πατριώτες'' και μπρόκολα στη πλατεία πατριδοκαπηλίας ?

    Και μιά παρατήρηση: Ο..Λάκης πιάνει συνέχεια τα αρχ@@@@@ δια του στις εκ(μ)πομπές του. Αλήθεια τι θέλει να μας ''τονίσει'' ότι είναι κάτι, υπάρχει κάτι στο λαστέχ, ή έχει συνέχεια βρεγμένη ''πάνα''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σερασκέρη γιατί σας ξενίζει αυτό το θέμα με τον κύριο Λάκη. Στην Ελλάδα είμαστε. Η μισή Έλληνες εχουν πάρει απαλλαγή απο τον στρατό μας με Ι5 παθολογικό ή εχουν υπηρετήσει σε σώματα και μονάδες τις επιλογής τους. Γιατί σας ξενίζει ότι κάποιοι προσανατολίζουν τον λαό προς την Ανατολή και στην Δύση κάνουν εκτροπαπανω στην πλάτη του λαού. Γιατί δεν ξεκινάμε όλοι μας από το κεφάλι του ψαριού και ξεκινάμε απο την ουρά του, ενώ έχουμε γνώση των πραγμάτων. Θέλουμε όλοι μας και εθελοτυφλούμε στα προβλήματα και στα ξεπουλήματα που γίνονται στην Ελλάδα μας. Ο Λάκης και ο κάθε Λάκης μπήκε σε αυτή τη θέση για να κάνει την δουλειά του. Αυτούς που μπήκαν σε άλλες θέσεις πρέπει να προσέχουμε. Καλή σας ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση