GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Αλ Τσαντίρι στον Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ανάρτηση με τον τίτλο «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Κόπηκε στην οντισιόν ο Άδωνις», το Αλ Τσαντίρι, απαντά με τον δικό του τρόπο στον Άδωνι Γεωργι...


Σε μία ανάρτηση με τον τίτλο «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Κόπηκε στην οντισιόν ο Άδωνις», το Αλ Τσαντίρι, απαντά με τον δικό του τρόπο στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Διαβάστε την ανάρτηση από το altsantiri.gr

«Πολύ κοντά σε ένα όνειρο ζωής έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά από αμέτρητες εμφανίσεις σε χαμηλής ποιότητας τηλεοπτικά σόου, ο Άδωνις ήθελε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα! Να εμφανιστεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στο σανίδι του θεάτρου Βέμπο στον Πειραιά. Η κούραση, όμως, δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και κόπηκε στην οντισιόν!

«ο κ. Λαζόπουλος δεν μου επέτρεψε να εμφανιστώ στο Αλ Τσαντίρι», δήλωσε μετά την αποτυχημένη οντισιόν, περίλυπος ο κ. Γεωργιάδης!

Από το στενό του περιβάλλον άφηναν να εννοηθεί πως ο Άδωνις, παρά την απογοήτευσή του, θα αφοσιωθεί πλέον αποκλειστικά στο δραματικό ρόλο που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο. Τον φτωχό βιβλιοπώλη που έγινε ακροδεξιός ψάλτης του Αντώνη Σαμαρά!»


Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση