GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση Ομπάμα για σεβασμό μετά τις δηλώσεις του Τραμπ

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα άδραξε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το τέλος της δουλείας, για να απευθύνει μια έ...

Έκκληση Ομπάμα για σεβασμό μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
O Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα άδραξε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το τέλος της δουλείας, για να απευθύνει μια έκκληση υπέρ της ανεκτικότητας και του σεβασμού, δύο ημέρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, που πρότεινε να απαγορευτεί η είσοδος των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.
Χωρίς να τον κατονομάσει, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστρεψε τα βέλη του κατά του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016 με την ευκαιρία της ομιλίας που εκφώνησε στο Καπιτώλιο για τη συμπλήρωση 150 ετών από την υιοθέτηση της 13ης Τροπολογίας, με την οποία καταργήθηκε επίσημα η δουλεία στην χώρα.
«Θυμηθείτε ότι η ελευθερία μας συνδέεται με την ελευθερία των άλλων, ανεξαρτήτως του παρουσιαστικού τους (...) ή της θρησκείας που πιστεύουν» είπε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των γερουσιαστών και βουλευτών.
Απηύθυνε έκκληση προς τους Αμερικανούς πολίτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα των προγόνων τους και να ξεπεράσουν «τον κυνισμό και τον φόβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση