GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσκαρ ατυχίας: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έπαιρνε βραβείο - ΦΩΤΟ

Ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Ο λόγος για τον επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κροατ...

Όσκαρ ατυχίας: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που έπαιρνε βραβείο - ΦΩΤΟ
Ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Ο λόγος για τον επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κροατία, του οποίου έπεσε το παντελόνι την ώρα που η πρόεδρος της χώρας του, τον βράβευε.
Ο φωτογραφικός φακός Ivan Zvonimir Cicak απαθανάτισε τον ακτιβιστή να κοιτάζει το παντελόνι του να έχει κατέβει μέχρι τους αστραγάλους του και στη συνέχεια ντροπιασμένος να προσπαθεί να το ξανασηκώσει.
Ο άντρας ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς η πρόεδρος της Κροατίας Kolinda Grabar-Kitarovic κρατούσε το βραβείο στα χέρια της μπροστά... από το επίμαχο σημείο, εμποδίζοντας... την αποκάλυψη και του εσωρούχου του.
Η πρόεδρος της Κροατίας πάντως δεν αντέδρασε στο "ατύχημα" και παρέμεινε ψύχραιμη παρότι δεν απέφυγε να ρίξει μια κλεφτή ματιά στο... πεσμένο παντελόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση