GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφη Σαρρή: Η ''σάτιρα'' του Λαζόπουλου με οδήγησε σε ψυχολόγο...

Η Έφη Σαρρή ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή ''The 2night show'' και μίλησε, μεταξύ των άλλων, για τη  σάτιρα που κατά κ...

Η Έφη Σαρρή ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή ''The 2night show'' και μίλησε, μεταξύ των άλλων, για τη  σάτιρα που κατά καιρούς έχει δεχθεί από τον Λάκη Λαζόπουλο.
''Αυτή η ιστορία με τσάκισε. Όταν ένας άνθρωπος σε πανελλαδική εμβέλεια σε λοιδορεί τόσα χρόνια, όσο χιούμορ και να έχεις, κάποια στιγμή έχασα τη μπάλα και δεν ήξερα πώς να τον αντιμετωπίσω. Αυτό δεν ήταν σάτιρα. Τη σάτιρα να την κάνεις όσο κράτησαν οι εκλογές, 15 μέρες, όχι τρία χρόνια'', δήλωσε.
Όπως είπε ακόμη, «τα όρια τα ορίζει ο κοινός νους. Ξέρω εγώ που τα έζησα. Επί τρία χρόνια αισθανόμουν ότι υπήρχε ένα bullying εις βάρος μου από το συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν πολύς ο καιρός. Ο άνθρωπος δεν σταματούσε πουθενά. Δεν νομίζω ότι το έκανε μόνο με εμένα, το έκανε επειδή έκανε η εκπομπή του νούμερα μεγάλα. Παντού μου έκανε κακό. Χρειάστηκα ψυχολογική βοήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση