GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία με δεκατρείς νεκρούς στο Φαρμακονήσι

Τουλάχιστον 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και 7 παιδιά έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικού του Φαρμακονησί...


Τουλάχιστον 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και 7 παιδιά έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικού του Φαρμακονησίου, μετά το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες. Σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερο σούπερ πούμα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να διασώσουν από τη θαλάσσια περιοχή 15 άτομα, ενώ ένα ακόμη αγνοείται.

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν συνολικά 29 άτομα βυθίστηκε από άγνωστα μέχρι στιγμής αιτία, ενώ το λιμενικό σώμα κατόρθωσε να σώσει 15 ανθρώπους, 13 άντρες και δύο γυναίκες, από τα παγωμένα νερά. 

Στη θαλάσσια περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου, από ένα περιπολικό και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού, ελικόπτερο σούπερ πούμα και ιδιωτικά αλιευτικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο από τους διασωθέντες, ένας άντρας και μια γυναίκα, περισυνελέγησαν σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Κω, ενώ νοσηλεύεται ακόμη ένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση