GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαισιόδοξη η Λαγκάρντ για την παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα είναι «απογοητευτική» την επόμενη χρονιά, ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου  σε ά...


Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα είναι «απογοητευτική» την επόμενη χρονιά, ανέφερε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου  σε άρθρο της που φιλοξενείται στο σημερινό φύλλο της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.

«Σε πολλές χώρες, ο χρηματοπιστωτικός κλάδος έχει ακόμα αδυναμίες και στις αναδυόμενες αγορές οι χρηματοοικονομικοί κίνδυνοι αυξάνονται. Όλα αυτά σημαίνουν ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα είναι απογοητευτική και άνιση το 2016», ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυρία Λαγκάρντ, πρόσθεσε ότι η χαμηλή παραγωγικότητα, η γήρανση του πληθυσμού και οι επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη, αποδυναμώνοντας τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές.

 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση