GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο υπουργός επιβεβαιώνει την καταβολή των ενισχύσεων

Πιστώνονται σήμερα το πρωί οι αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός, Β...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο υπουργός επιβεβαιώνει την καταβολή των ενισχύσεων

Πιστώνονται σήμερα το πρωί οι αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των δικαιούχων, όπως σημείωσε ο αρμόδιος υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι πληρωμές σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό έπρεπε να αρχίσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου αλλά αυτές θα γίνουν στο σύνολό τους τη Δευτέρα.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί από τη βασική ενίσχυση, που σύμφωνα με τη νέα ΚΑΠ ανέρχεται στα 1,2 δις, θα είναι το 90%, δηλαδή 1,1 δις ευρώ, που αποτελεί το 50% της συνολικής άμεσης ενίσχυσης.

Ο Οργανισμός άνοιξε και την εφαρμογή για τον έλεγχο της πληρωμής με το το ΑΦΜ των δικαιούχων και οι παραγωγοί θα μπορούν να δουν τι ποσό τους έχει κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει.

Sήμερα μπαίνει το 90% της κρατικής ενίσχυσης, ύψους 1,1 δις, αντιπροσωπεύοντας το 50% της επιδότησης» σημείωσε ο Βαγγέλης Αποστόλου .

Όπως εξήγησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα χρήματα θα πιστωθούν μετά τις 8 και εντός της ημέρας στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

«Οι αγρότες θα πάρουν περίπου τα ίδια χρήματα που πήραν και την προηγούμενη χρονιά» διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση