GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές

Αποκαλυπτικός Γιάννης Ιωαννίδης στην ΕΡΤ. Ο πρώην προπονητής των Άρη, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Εθνικής δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε πρ...

Ιωαννίδης: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές Αποκαλυπτικός Γιάννης Ιωαννίδης στην ΕΡΤ. Ο πρώην προπονητής των Άρη, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Εθνικής δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε προσεγγίσει τρεις φορές ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» και πως τη μια φορά τον επισκέφθηκαν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι στο σπίτι του. 

Παράλληλα, μίλησε και για τη δικαστική του διαμάχη με το τέως αφεντικό των «ερυθρόλευκων» που βρήκε νικητή των πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, τονίζοντας ότι τα χρήματα που του επιδικάστηκαν, τα πήρε από τους αδερφούς Αγγελόπουλους. 

«Τα λεφτά από τις διαμάχες με τον Κόκκαλη μου τα έδωσαν οι Αγγελόπουλοι. Κέρδισα δύο φορές στα δικαστήριο 5-0 και 5-0 και τελικά τα χρήματα μου τα έδωσαν τα αδέρφια. Είπαμε θα λέμε αλήθειες», ανέφερε ο Ιωαννίδης και για το ενδιαφέρον του «αιώνιου» αντιπάλου επεσήμανε: 

«Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές. Ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου, αλλά δεν είναι τα πάντα πώς θα κονομήσεις. Εγώ είπα ότι αφού ήμουν στον Αρη δεν θα πάω στον ΠΑΟΚ ποτέ. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. Δένεσαι με την ομάδα, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα προδώσεις. Προσπάθησε να με πάρει και πριν έρθω στον Ολυμπιακό στην αρχή και το 1994 με πήρε ο Μπαλτάκος και μου είπε ότι αν δεν ανανεώσεις σε θέλουμε. Και μετά πριν επιστρέψω στον Ολυμπιακό ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου το 1999, όταν πήρε ο Σούμποντιτς το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό». 

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση