GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν ο Καραμανλής πει στον Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση, θα το κάνει!..."

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε ο πρόε...

«Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, απορρίπτοντας έτσι τα σενάρια για ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν εμφανίστηκε, όμως αρνητικός για κυβέρνηση που θα συμμετέχει και η ΝΔ λέγοντας ότι «μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων», γιατί, όπως ανέφερε, «το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και μόνο υβρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Εξέφρασε την προτίμησή του «να εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης», γιατί, όπως υποστήριξε, ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει -και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο- ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ του κ. Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Λεβέντη, αν ο Κώστας Καραμανλής πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις και να μπει στην κυβέρνηση η ΝΔ, εκείνος θα το πράξει.

«Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ο κύριος Καμμένος διατηρεί σχέσεις με τον κύριο Καραμανλή, γιατί είχαν συνεργαστεί στην κυβέρνηση του, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες υποδείξεις από τον κ. Καραμανλή προς τον κ Καμμένο», σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ο κ. Λεβέντης θέλει να μπει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα, αλλά δεν τίθεται θέμα Οικουμενικής, πρόσθεσε η κ Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση