GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογέτ: Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον Λεβαδειακό

Η προφανής ανάγνωση του παιχνιδιού, είναι πως η ΑΕΚ έκανε δώρο τα δυο γκολ στον Λεβαδειακό. Εξ' ου και ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε λόγο γ...

Η προφανής ανάγνωση του παιχνιδιού, είναι πως η ΑΕΚ έκανε δώρο τα δυο γκολ στον Λεβαδειακό. Εξ' ου και ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε λόγο για το "καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει πάρει ποτέ ο Λεβαδειακός".
Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν προβληματισμένος και για την αντιδραση μετά το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού και γι αυτό τόνισε πως στο ματς αυτό έμαθε κάποια πράγματα για τους ποδοσφαιριστές του.
"Πιστεύω ότι είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είδα την ομάδα μου να παίζει με μεγάλη ανησυχία, βιαζόμασταν να κερδίσουμε το ματς. Θέλαμε να σκοράρουμε από οποιαδήποτε σημείο, σουτάραμε από όπου βρισκόμασταν. Παρόλα αυτά όπως πήγαινε το ματς, φαινόταν πιο κοντά να σκοράρουμε 2ο γκολ παρά να δεχθούμε. Και δυστυχώς δεχθήκαμε 2 γκολ από δικά μας λάθη, κοστίζουν αυτά τα λάθη στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να γίνονται. Μετά αρχίσαμε να πιέζουμε. Χωρίς οργάνωση πήγαμε να επιτεθούμε, αλλά τα 2 γκολ ήταν καθοριστικά για να χάσουμε. Ο Λεβαδειακός πιστεύω ότι δεν είχε τόσο όμορφο δώρο για τα Χριστούγεννα όσο αυτό που του κάναμε. Πιστεύω ότι ο αριθμός των ευκαιριών ήταν μεγάλος. Είμαι σίγουρος ότι ο πορτιέρο του Λεβαδειακού ήταν ο καλύτερος του ματς. Η αλήθεια είναι ότι τα λάθη ήρθαν από τερματοφύλακα και αμυντικούς, αλλά θέλω να δω το βίντεο και να μην πάρω άμεσα κάποια μέτρα".
-Μετά το 1-2 φάνηκε να έχει πανικό η ομάδα και δεν έκανε ευκαιρίες
"Θα συμφωνήσω. Δεν μας είχε συμβεί ξανά. Έμαθα πολλά από το σημερινό ματς για τους παίκτες και τις αντιδράσεις μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση