GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές από ελληνικά αυτοκίνητα στον Εβρο για να κάνουν Χριστούγεννα στην Τουρκία!

Αυξημένη ήταν η κίνηση το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα Χριστουγέννων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Πιο συγκεκριμένα, Ι.Χ. - στ...


Αυξημένη ήταν η κίνηση το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα Χριστουγέννων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Πιο συγκεκριμένα, Ι.Χ. - στο σύνολό τους – με ελληνικές πινακίδες κατευθύνονταν στην γειτονική Τουρκία από τις Καστανιές, σχηματίζοντας ουρές. Φαίνεται πως ήταν αρκετοί αυτοί που επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα πραγματοποιώντας σύντομες εξορμήσεις στην Τουρκία, κάτι άλλωστε που δεν προκαλεί εντύπωση.
Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που καθημερινά επιλέγουν να μεταβούν στις γειτονικές χώρες όπως η Τουρκία και η Βουλγαρία, πραγματοποιώντας αγορές αλλά και βόλτες στις εκεί τοπικές αγορές.
Κίνηση... μηδέν στην Ξάνθη
Στον αντίποδα τα Χριστούγεννα παρέμειναν και φέτος μια "νεκρή" περίοδος για τα ξενοδοχεία της Ξάνθης, η κίνηση στα οποία κατέγραψε πτώση της τάξεως του 10% συγκριτικά με πέρσι.
Όπως επισημαίνουν επαγγελματίες του χώρου δεν υπήρξαν κρατήσεις για την περίοδο των εορτών, μιας και η περιοχή δεν αποτελεί Χριστουγεννιάτικο προορισμό, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται τα τελευταία χρόνια να καλλιεργηθεί μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη, όπως μέσω της Γειτονιάς του Άη Βασίλη.



Πηγή: xanthinea.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση