GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΑ ...ΨΕΜΜΑΤΑ! Η μεγάλη σύγκρουση Χατζηνικολάου - Θεοδωράκη...

Άγρια αντιπαράθεση σημειώθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μεταξύ του  και του καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο Ν...

Άγρια αντιπαράθεση σημειώθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μεταξύ του  και του καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο Ν. Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε όταν ο αρχηγός του "Ποταμιού" του είπε ότι λέει "ψέμματα".
Ερέθισμα γι’ αυτή την αντιπαράθεση η επισήμανση του Ν. Χατζηνικολάου ότι και το «Ποτάμι» στην βουλή, μαζί με ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., και ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.
"Ντροπή. Ψηφίσατε το τρίτο μνημόνιο και σας προκαλώ να μου φέρεται ψηφοφορία στη βουλή η οποία να αφορούσε το Ευρώ. Εσείς λέτε ψέμματα και ντρέπομαι που αναγκάζομαι επειδή μου μιλήσατε με τον τρόπο αυτό να σας απαντήσω έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι σε συνέντευξη", είπε μεταξύ άλλων ο Ν.Χατζηνικολάου.
Αυτή η διαπίστωση  ενόχλησε τον Σ. Θεοδωράκη σε σημείο να πει ότι "λέτε ψέμματα" στον Ν. Χατζηνικολάου». Ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία αφορούσε την παραμονή η όχι της χώρας στο ευρώ. Σχεδόν χάνοντας την ψυχραιμία του ο εκδότης –παρουσιαστής για τρεις φορές είπε "Ντροπή σου" σου απευθυνόμενος στον Σ. Θεοδωράκη λέγοντας παράλληλα ότι αυτός λέει ψέματα και συμπλήρωσε "κρίμα, είστε και δημοσιογράφος".

1 σχόλιο

  1. Ακούω ότι ότι μερικοί θέλουν οικουμενική κυβέρνησης ...θα πω ότι είναι καλό αυτό ΜΌΝΟ ΑΝ και ο κόσμος από ΚΆΤΩ είναι συνασπισμένος.. το βλέπει κάνεις σώφρον άνθρωπος;....

    Τώρα το να μαζευτούν 3-4 κόμματα για να έχουν την βουλευτική πλειοψηφία στην Βουλή για να περούν μέτρα κατά του λάου οδηγούμαστε σε άλλες καταστάσεις διότι οι άνθρωποι που κάνουν ότι (κυβερνούν η ἀντιπολιτεύονται) είναι για γέλια..

    Μερικοί νομίζουν ότι η χώρα Ελλάδα είναι μια εταιρεία που Πτώχευσε... ΚΆΝΟΥΝ λάθος είναι χώρος, είναι χώρα που ναι μεν έχει χρέος, αλλά δεν φεύγει από τον χώρο ( εκτός αν ξέρει κανείς προφήτης ότι ο χώρος θα βουλιάξει σε 5-10 χρόνια και θέλουν τα χρήματα τους εδώ και τώρα)... Το χρέος έχει άπειρο μέλλον για να αποπληρωθεί ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ γράφω άπειρο μέλλον ΕΚΤΟΣ αν βουλιάξει ο χώρος!!!!...


    Το ασφαλιστικό μπορεί να το περάσει διότι οι φουκαράδες οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να αντιδράσουν (δεν πεθαίνουν κιόλας έχε πει ο δημοκράτης Λοβέρδος) αλλά και ο Κατρούγκαλος δεν λέει πόσο θα είναι η κατώτατη συντάξει ( εκτός αν είναι τα 384 ευρώ!!!!)..

    Ξέρετε πόσες παρανομίες έχουν κάνει στο ασφαλιστικό;; έκοψαν το χριστουγεννιάτικο δώρο όπως και του ΠΆΣΧΑ όπως και το επίδομα αδείας ΑΠΟ ανθρώπους που πλήρωναν εισφορές ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ... έπαιξαν στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ οι διοικητές τα αποθεματικά του ΛΆΟΥ Γιατί δεν τα έπαιξαν στο στοίχημα;; και έρχεται ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με το PSI και κουρεύει 20 δις ευρώ αποθεματικά.. Είναι δυνατόν μια ένωση Ε.Ε να έχει άλλη φορολογία η Ιταλία, άλλη η Ελλάδα και άλλη το Λουξεμβούργο;..Αυτό δεν είναι ένωση ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΓΚΑ όπως της ΕΠΟ--UEFA--FIFA.. (ανεξάρτητες αρχές και αυτές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση