GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ! Eίναι ζευγάρι o πρίγκιπας Χάρι και η Πίπα;

Το αμερικανικό περιοδικό «ΟΚ!» προκάλεσε αναστάτωση στο Παλάτι μετά τη δημοσίευση του καυτού ειδυλλίου ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την ...



Το αμερικανικό περιοδικό «ΟΚ!» προκάλεσε αναστάτωση στο Παλάτι μετά τη δημοσίευση του καυτού ειδυλλίου ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και την Πίπα Μίντλετον.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η 32χρονη Πίπα και ο 31χρονος Χάρι άρεσαν ο ένας τον άλλον εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά μαζί είναι τους τελευταίους τρεις μήνες.

Όπως αποκαλύπτει το "ΟΚ", για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Χάρι πρόσεξε την Πίπα όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ.

Από τότε άρχισε να την φλερτάρει ενώ στην γαμήλια τελετή των αδελφών τους, ο ένας φλέρταρε επίμονα τον άλλον.

«Όταν όμως η νύφη Κέιτ πήγε στην τουαλέτα για να ανανεώσει το μακιγιάζ της, άνοιξε την πόρτα και τους είδε να κάνουν διάφορα», υποστηρίζει μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό «OK». Τότε Πίπα και Χάρι είχαν αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί. Μόλις τους είδε, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έδειξε την δυσφορία της για το περιστατικό.

Ο Χάρι συνέχισε να διεκδικεί την Πίπα για μήνες αλλά εκείνη, λένε οι πληροφορίες, δεν ενέδωσε για να μην φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση την αδελφή της.

Τελικά, Πίπα και Χάρι άρχισαν να βγαίνουν με άλλα άτομα.

Ωστόσο, το «OK!» επιμένει πως η έλξη παραμένει.

«Πάντα υπήρχε ερωτική ένταση μεταξύ τους, ακόμα και όταν έβλεπαν άλλους», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

Φέτος το φθινόπωρο και οι δύο χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα και έτσι βρέθηκαν και είναι single για πρώτη φορά από το 2011 που έγινε ο γάμος Γουίλιαμ και Κέιτ. Και σύμφωνα με το περιοδικό, το εκμεταλλεύονται και οι δύο με πρώτη την Πίπα.

Η Daily Mail γράφει πως στα τέλη της τελευταίας σχέσης της εμφανίστηκε στο κατώφλι του Χάρι ενώ εκείνος είχε φτιάξει ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και σοφτ μουσική.

«Ήπιαν κρασί και έφαγαν καρμπονάρα που είχε μαγειρέψει ο πρίγκιπας», αναφέρει. Δεν διευκρινίζεται αν υπήρξε συνέχεια μετά το δείπνο- η Πίπα πάντως λέγεται πως έφυγε στις 3 το πρωί.

Έκτοτε έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά στο να κρύβονται.

Ο μέλλων βασιλιάς επισκέφθηκε μια μέρα το Χάρι και βρήκε τον αδελφό του και την Πίπα σε φάση που του προκάλεσε την ίδια δυσαρέσκεια που είχε νιώσει και η Κέιτ την ημέρα του γάμου τους.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση