GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Economist: Πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλυσόδεσε την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον

Με ένα σκίτσο, ο Economist σκιαγραφεί τις διαφορές ανάμεσα στις θέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Γερμανίδας καγκελαρίου A. Μέρκ...


Με ένα σκίτσο, ο Economist σκιαγραφεί τις διαφορές ανάμεσα στις θέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Γερμανίδας καγκελαρίου A. Μέρκελ.

Ειδικότερα ο διάσημος σκιτσογράφος Kevin Kallaugher, γνωστός ως KAL,σκιαγραφεί την πολιτική ανωριμότητα του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πως αλυσόδεσε την Ελλάδα σε ένα φτωχό μέλλον.

Στο σκίτσο εμφανίζεται ο ο Ελληνας πρωθυπουργός επάνω σε έναν οδοστρωτήρα, με δυναμικό-μαχητικό ύφος, κρατώντας τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ οδηγεί μια νταλίκα. Πριν συναντηθούν, τους χωρίζει... μια λεζάντα που γράφει: «Επιτέλους θα συναντηθούν»...

2 σχόλια

  1. Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΕΛ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    Η ώρα της ‘’πληρωμής’’ έφτασε.
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Δεν μας άρεσε το λογικό και βιώσιμο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου και αποφασίσαμε να τον εξοστρακίσουμε και αυτόν και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. *Δεν μας άρεσε να πληρώσουν αυτοί που έχουν και αυτοί που πρέπει, αυτοί που ουσιαστικά θα πλήρωναν με τις αλλαγές του Πασοκ, αλλά ‘’αναθέσαμε’’ στον Σαμαρά να τους..μαλώσει. Μα ο Σαμαράς, είτε ..ιδεολογικά , είτε σαν σύζυγος μεγαλοβιομηχάνου (ΚΥΚΝΟΣ), θα προστάτευε τα συμφέροντά του. Εξ άλλου αυτό ήταν γνωστό. Είδατε τι έγινε με όσους ‘’έβγαλαν’’ χρήματα στο εξωτερικό. Ούτε γάτα ,ούτε ζημιά και τα ‘’φόρτωσε’’ και στον Παπακωνσταντίνου.
    *Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, και αφού η οικονομική μας κατάσταση χειροτέρευσε τρομακτικά εξ αιτίας της καταστροφικής προσπάθειας να ρίξουν τον Παπανδρέου, καθέν χρόνο βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού, αναπολούμε τα πρώτα οικονομικά μέτρα του Παπανδρέου και αναρωτιόμαστε. Δεν ήξεραν όλοι οι πολιτικοί καιροσκόποι και τυχοδιώκτες την πραγματική κατάσταση; Τότε γιατί κατέβασαν την Ελλάδα σε γενική απεργία και ανεργία; Γιατί διέλυσαν τον οικονομικό μας ιστό και μας οδήγησαν σε αυτή την καταστροφή;
    *Γιατί ο Τσίπρας ‘’κάρφωσε πισώπλατα’’ την Ελλάδα, αρνούμενος και παροτρύνοντας κάθε τρομοκρατημένο έλληνα να ΜΗΝ πληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο κράτος?
    *Το πόσο θα ‘’πληρώσουμε’’ την εγκληματική προσπάθεια του Σαμαρά , του Βενιζέλου, του Τσίπρα και των λοιπών .. υπολειμμάτων , θα φανεί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο, μόλις παραλάβουμε τα πρώτα εκκαθαριστικά της εφορείας και τα έντυπα με τους επί πλέον φόρους, για την ακίνητη περιουσία. Οι μεγάλοι, ζουν κάτω από ‘’ειδικό καθεστώς’’ πατριδοκαπηλίας και ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΣ! Δεν πληρώνουν φόρο γιατί ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ από το σύστημα.
    *Βέβαια το μεγάλο γενοκτονικό φορολογικό πακέτο, που ήδη ψηφίζεται κατά το πρώτο μέρος και ήδη ‘’προετοιμάζεται’’ και για το δεύτερο στάδιο, θα αποτελέσει την ταφόπετρα των συνταξιούχων, τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των μικρομεσαίων και τέλος την αρχή της γενοκτονίας αφού ελάχιστοι νέοι θα μπορούν να επιβιώσουν στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο να δημιουργήσουν οικογένεια με παιδιά, στις νέες απάνθρωπες και εθνοκτόνες συνθήκες που συνειδητά δημιουργούν οι προδότες της ‘’αριστεράς’’.
    * Τώρα θα αντιληφθούμε πόσο ΛΑΘΟΣ κάναμε που ‘’διώξαμε’’ τον Γιώργο και επί πλέον ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ και την Ελλάδα. Σύντομα έρχεται η ώρα που θα νιώσουμε όλοι πόσο κακό κάναμε στα παιδιά μας ‘’ψάχνοντας’’ την …ΣΩΤΗΡΙΑ των 18 !!! …προγραμμάτων του Αντώνη την ξεφούσκωτη ρεζέρβα του Βαγγελάκη και την πρωτόγνωρη ΑΠΑΤΗ και προδοσία του Τσίπρα και όλων όσων ‘’υπηρετούν’’ τα συμφέροντα αυτών που τους ‘’έφεραν’’ στην κυβέρνηση.
    Τώρα, που η πατρίδα μας ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ! και όχι στους Έλληνες.
    Και μη ψάχνετε για ενόχους και εξιλαστήρια θύματα. Ο καθρέφτης είναι αμείλικτος !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Όλα καλά ρε φίλε.
    Αλλά να λες και το πολιτικό εγκληματία "σωτήρα" αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση