GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Gangnam Style... reloaded: Ο Psy βγάζει καινούριο δίσκο

Ο δημιουργός της πρωτοφανούς επιτυχίας Gangnam Style, που έσπασε... ταμεία και τσαρτς σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει: ο Psy μας παρουσιά...

Gangnam Style... reloaded: Ο Psy βγάζει καινούριο δίσκο
Ο δημιουργός της πρωτοφανούς επιτυχίας Gangnam Style, που έσπασε... ταμεία και τσαρτς σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει: ο Psy μας παρουσιάζει τον καινούργιο δίσκο.
Και μπορεί ο νοτιοκορεάτης καλλιτέχνης να έγινε γνωστός με το Gagnam Style, το 2012, όμως η νέα του δισκογραφική δουλειά είναι η έβδομη της καριέρας του.
Βεβαίως η επιτυχία του, του χάρισε χρήμα και αναγνώριση (το βιντεοκλίπ έχει 2,4 δισ. views στο Youtube) αλλά και μια "βαριά" κληρονομιά που πρέπει να αποδείξει και με την επόμενη δουλειά του ότι άξιζε την επιτυχία.
"Το θέμα είναι ότι γράφω καλούς στίχους στα κορεάτικα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να μιλήσω αγγλικά. Δεν μπορώ να γράψω στίχους στην αγγλική γλώσσα τόσο καλά, όσο στην κορεατική. Αυτό που σκέφτηκα ήταν να βρω κάτι ενδιάμεσα. Αυτό μπορείτε να το δείτε στο σινγκλ «Daddy», που είναι το μισό στα αγγλικά και το άλλο μισό στα κορεάτικα. Αυτό ανακάλυψα λοιπόν" λέει ο ίδιος.
Ο 37χρονος Psy έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με το Gagnam Style και οι φιλίες που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς συναδέλφους του, έγιναν συνεργασίες στο καινούργιο του άλμπουμ. Στο νέο του δίσκο συμμετέχουν συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Will.i.am και ο Ed Sheeran.
Το καινούργιο άλμπουμ του Psy περιλαμβάνει εννιά τραγούδια, που συνδυάζουν το χιπ-χοπ, την πανκ μουσική και την EDM.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση