GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Διαβάτη ξαναχτυπά! Η ηθοποιός τα "βάζει" με κοριτσάκια και μικρόφωνα

Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν καλεσμένη στο Join Us και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όσα γράφτηκαν για εκείνη, τους τελευταίους μήνες. Γι...

H Διαβάτη ξαναχτυπά! Η ηθοποιός τα

Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν καλεσμένη στο Join Us και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όσα γράφτηκαν για εκείνη, τους τελευταίους μήνες.

Για τη σχέση της με τον Νικήτα Τσακίρογλου και την απιστία:

Με τον Νικήτα είμαστε από παιδιά, από τότε που τελείωσα τη δραματική σχολή. Δεν θα χαλούσα ποτέ κάτι τόσο σταθερό για μια επιπολαιότητα. Γιατί σε όλους μας συμβαίνει στο δρόμο, ιδιαίτερα στο δικό μας το επάγγελμα. Οι πειρασμοί, χίλια δυο πράγματα. Δεν το θυσιάζεις και ό,τι και αν κάνει ο άνθρωπος, δεν ξέρεις σε τι στιγμή έφτασε. Αλλά δεν το πας στα άκρα. Και ιδιαίτερα εμείς οι γυναίκες που είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα, δεν είμαστε σαν τους άντρες και πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Μια σωστή γυναίκα για να πάει με έναν άντρα θα πρέπει να τον ερωτευτεί. Όλα τα άλλα είναι για τους άντρες. Είναι έτσι η φύση τους.

Για τη δημοσιότητα:

Αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις. Είναι μια απογοήτευση γιατί πάντα τα διαστρεβλώνουν τα πράγματα και φοβάσαι ότι μπορεί να σε εκθέσουν. Ειδικά εγώ που είμαι ένας παρορμητικός άνθρωπος. Αυτό το εκμεταλλεύεται ο άλλος και είναι πάρα πολύ πρόστυχο. Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και δεν θέλω να πηγαίνω. Και αυτά τα μικρόφωνα οφείλουν να τα δίνουν σε ώριμους ανθρώπους και όχι σε κάτι κοριτσάκια που δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα, γιατί εγώ δεν έχω ούτε την αντοχή, ούτε το κουράγιο. 52 χρόνια κάνω θέατρο που είναι μία πολύ σκληρή δουλειά. Παίζω με τα νεύρα μου, παίζω με τη μνήμη μου και με το σώμα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση