GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες του kit υπερτροφοδότησης της Bimota

Η Bimota έγινε διάσημη για τις θαυμάσιες μοτοσικλέτες που κατασκευάζει και συνεχίζει να πρωτοπορεί με τα 2 πανέμορφα νέα μοντέλα που πα...


Η Bimota έγινε διάσημη για τις θαυμάσιες μοτοσικλέτες που κατασκευάζει και συνεχίζει να πρωτοπορεί με τα 2 πανέμορφα νέα μοντέλα που παρέλασαν στο Σαλόνι του Μιλάνου.
Ωστόσο, εκείνο που απέσπασε τον θαυμασμό και προκάλεσε έκπληξη ήταν το προσθαφαιρούμενο κιτ υπερτροφοδότησης για τα μοντέλα της Bimota που εξοπλίζονται με κινητήρες Ducati.
Το κιτ αναφέρεται ότι αυξάνει τη ροπή και την ιπποδύναμη κατά 15%-20%, ενίοτε και περισσότερο. Το κιτ υπερτροφοδότησης της Bimota χρησιμοποιεί υπερσυμπιεστή διπλού σπειρώματος της Αυστραλέζικης Sprintex, ο οποίος έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να ταιριάξει πάνω στα καλύμματα του δεσμοδρομικού ιμάντα του κινητήρα Testastretta της Ducati.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το κιτ υπερτροφοδότησης «κουμπώνει» αρμονικά μέσα στο V του κινητήρα και στο πρωτοποριακό πλαίσιο της Bimota που «παντρεύει» το αλουμίνιο με τα ανθρακονήματα, τόσο στο πλαίσιο αλλά και στο ψαλίδι.
Το Impeto είναι επίσημα το πρώτο μοντέλο της Bimota για το οποίο διατίθεται προαιρετικά το κιτ υπερτροφοδότησης, ενώ οι Ιταλοί δήλωσαν ότι είναι σχεδιασμένο για να τοποθετηθεί και σε όλους του υδρόψυκτους κινητήρες της Ducati.
Θανάσης Χούντρας



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση