GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αναβολή στη δίκη της Marfin!

Για τις 14 Ιανουαρίου 2016 διεκόπη η δίκη για την εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τ...


Για τις 14 Ιανουαρίου 2016 διεκόπη η δίκη για την εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, τον 2010.
Το δικαστήριο δίεταξε την βίαιη προσαγωγή περίπου δέκα μαρτύρων που δεν είχαν προσέλθει για να καταθέσουν. Η μαρτυρία τους κρίθηκε σημαντική και για το λόγο αυτό οι δικαστές αποφάσισαν τη διακοπή της δίκης διατάσσοντας την βίαιη προσαγωγή τους.
Είναι η πέμπτη φορά που η υποθεση φτάνει στο ακροατήριο χωρίς να ξεκινήσει . Έχουν προηγηθεί τέσσερις αναβολές . Υπενθυμίζεται οτι κατηγορούμενοι για την επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας και το βιβλιοπωλείο Ιανός  είναι δυο νεαροί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατά περίσταση αδικήματα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας.

1 σχόλιο

  1. Θα μεσολάβησε αυτό το μπουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Λάμπρου, που μεσολαβεί και παρέχει νομική προστασία στους μπαχαλάκηδες που κατακαίνε την Αθήνα! Και αυτά τα μπουμπουκολούλουδα, κυβερνούν την έρημη Ελλάδα!
    Οι Έλληνες από ποιόν περιμένουν να σωθούν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση