GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Σταθάκη: Mega ψέμα τα 37 ακίνητα - ΒΙΝΤΕΟ

Για "Mega ψέμα" έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης απαντώντας στις αναφορές ότι είναι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων. &quo...

Η απάντηση του Σταθάκη: Mega ψέμα τα 37 ακίνητα - ΒΙΝΤΕΟ

Για "Mega ψέμα" έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης απαντώντας στις αναφορές ότι είναι ιδιοκτήτης 37 ακινήτων.

"Δεν μπορώ να μην απαντήσω στο Mega ψέμα των ημερών ότι είμαι κάτοχος 37 ακινήτων, σπιτιών. Δεν θα προσπαθούσα να αποκαταστήσω την αλήθεια εάν η η ΝΔ δεν είχε οικειοποιηθεί αυτό το Mega ψέμα και το πολιτικοποιήσει" είπε ο κ. Σταθάκης, αφήνοντας αιχμές για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Σταθάκης υποστήριξε, πως είχε και έχει τέσσερα ακίνητα:  τρία από κληρονομιά (ένα διαμέρισμα, ένα μαγαζί και ένα εξοχικό) και ένα διαμέρισμα από κοινού με τη σύζυγό του.

Eπίσης, σημείωσε ότι η σύζυγός του έχει πάνω από 30 αγροτεμάχια κληρονομιά στα δικαστήρια από το 2004 στην Ορεινή Κορινθία και Ορεινή Αρκαδία. "Αυτά τα αγροτεμάχια έγιναν ακίνητα κατά το Mega ψέμα και έγιναν και σπίτια" είπε και διάβασε τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει για αυτά, για κάποια από τα οποία ο φόρος ήταν λιγότερο από ένα ευρώ.

"Φαντάζομαι αύριο την είδηση στο δελτίο των MEGA γεγονότων. 37 ευρώ είναι ο ΕΝΦΙΑ για τα τα 37 ακίνητα του Σταθάκη. Όπως ανέφερε αυτά τα αγροτεμάχια δεν τα δήλωσε το 2012, γιατί δεν ήξερα αν έπρεπε να τα δηλώσε επειδή η υπόθεση βρισκόταν στα δικαστήρια, αλλά τα δήλωσε το 2013, το 2014 και στη συμπληρωματική δήλωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση