GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικα parties και γευστικό brunch

Η άφιξή του τον Ιούλιο του 2013, δεν προμήνυε με τίποτα την εξέλιξη και την ανταπόκριση του κοινού, που θα είχε δυόμιση περίπου χρόνια μετ...


Η άφιξή του τον Ιούλιο του 2013, δεν προμήνυε με τίποτα την εξέλιξη και την ανταπόκριση του κοινού, που θα είχε δυόμιση περίπου χρόνια μετά. Ο λόγος για το all day New Habits, στην πολυσύχναστη Πλατεία της Νέας Σμύρνης, που πλέον έχει γίνει... old habit, καθώς έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Ο πήχης από την αρχή της λειτουργίας του τέθηκε ψηλά, κάτι που συνεχίζει να ισχύει μέχρι σήμερα, καθώς οι τέσσερις ιδιοκτήτες του –Δημήτρης, Νίκος, Μανώλης, Γιάννης– δεν επαναπαύονται ποτέ, θέλοντας να προσφέρουν στους πελάτες- θαμώνες τους, συνεχώς ποιοτικές υπηρεσίες.



Από τις πρωτότυπες ιδέες τους –τουλάχιστον για την περιοχή– τα κυριακάτικα απογευματινά parties με την ονομασία Greek Habits, τα οποία έχουν γίνει ήδη θεσμός και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεντρώνοντας στον βιομηχανικής αισθητικής χώρο του New Habits κόσμο από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής.



Η συνταγή της επιτυχίας τους; Ο dj Takis Dorizas και οι μουσικές επιλογές του αυστηρά και μόνο από την ελληνική μουσική σκηνή και σίγουρα το φιλικό κλίμα και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για τα οποία άλλωστε φημίζεται το New Habits.



Το opening πραγματοποιείται στις 20.00, με την ξέφρενη διασκέδαση να διαρκεί maximum μέχρι τις 03.30 και τις κρατήσεις να θεωρούνται απαραίτητες –αν θέλετε να βρείτε να καθίσετε, καθώς πραγματικά επικρατεί το αδιαχώρητο!
Ακόμη μία πρωτότυπη και καινοτόμα ιδέα του New Habits, το γευστικό a la carte brunch του Σαββατοκύριακου –κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00- 18.00. Με το μενού να ανανεώνεται κάθε 15 μέρες, σταθερές αξίες του παραμένουν τα pancakes με σοκολάτα, μπισκότο και φράουλες, pancakes με λευκή νουτέλα και μπισκότο oreo, αυγά ποσέ σε διάφορες παραλλαγές καθώς και το Blat croque madame (σάντουιτς με μπέικον, αβοκάντο, ντομάτα, μαρούλι και τηγανιτό αυγό).



Ακόμη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κάβα και την μπάρα του, το New Habits αποτελεί, πλέον, σταθερή αξία για cocktails στη Νέα Σμύρνη. Στα best sellers της λίστας συγκαταλέγονται τα Zombie (με ένα ιδιαίτερο mix blend παραγωγής του New Habits), Adios Mother, London's Calling και Rum Rapsody.



* Όσοι επιλέξετε το Zombie, σημειώστε ότι ένα ευρώ από την τιμή του διατίθεται στην Κιβωτό του Κόσμου για τη μέριμνα και προστασία των παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.



Tip: Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς το Greek Habits θα διοργανωθεί σε μια πιο extreme μορφή, με πολλές εκπλήξεις να κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο. Μετά την αλλαγή του χρόνου, φυσικά, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας περιμένει στη 01.00 για ασταμάτητο χορό μέχρι πρωίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση