GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PRESS-GR! Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στη ΝΔ. Πόσο παίρνει ο Μεϊμαράκης...

Lia Nikitaki Πρώτα αποτελέσματα Επικρατείας. ------------------------ Οπως φαίνεται, με καταμετρημένο το 6,59% της επικράτειας, πρώτος...

Lia Nikitaki
Πρώτα αποτελέσματα Επικρατείας.
------------------------
Οπως φαίνεται, με καταμετρημένο το 6,59% της επικράτειας, πρώτος με διαφορά έρχεται ο Ευάγγγελος Μεϊμαράκης, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τρίτος ο Απόστολος Τζιτζικώστας και τέταρτος ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο  νικητής των εκλογών έχει ήδη ξεπεράσει το 40%, ενώ (όπως ήδη έγραψε το Press-gr  από νωρίτερα) παίζεται η δεύτερη θέση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Απόστολου Τζιτζικώστα σε ποσοστά που είναι κοντά στο 20 με 22%.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης έχει κερδίσει τις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, ενώ η μεγάλη δύναμη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κυρίως στην Αττική. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κερδίζει σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας αλλά χάνει δυναμική στην υπόλοιπη. Ο κ. Γεωργιάδης δεν προηγείται σε καμία περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση