GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνέντευξη του Δένδια. ΒΙΝΤΕΟ

Τη συνέντευξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια στη Realnews σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνέντευξη του Δένδια στη Realnews - ΒΙΝΤΕΟ
Τη συνέντευξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια στη Realnews σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Ο Νίκος Δένδιας ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του στη Realnews ότι «το χειρότερο για τη Ν.Δ. δεν θα είναι η διάσπαση, αλλά η απαξίωση της παράταξης στην κοινωνία».
«Δεν φοβάμαι ούτε τη διάσπαση ούτε την απαξίωση» σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Η ΝΔ παρά τις δυσκολίες της είναι ένα κόμμα του 28%, είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, είναι ‘μαγαζί γωνία’ στο πολιτικό σύστημα, όμως χωρίς εμπόρευμα. Δεν φοβάμαι την απαξίωση της ΝΔ αρκεί να αναγνωρίσουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε και αρκεί να ξεφύγουμε από αυτή την εμμονή ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα. Η ενότητα είναι δεδομένη την επόμενη μέρα. Αλλά δεν αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να είμαστε και ανανεωμένοι».
Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση