Press-Gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

"Santa Baby Leave The Sable under the tree for me"

Share it:

Με το έργο Love Actually πολλοί έχουν γελάσει αλλά κάποιας σκηνές είναι ιδιαίτερα αληθές για πολλούς άτακτους άνδρες, ιδιαίτερα στο σημείο όπου η Emma Thompson ανακαλύπτει ότι το ακριβό κολιέ που βρήκε στη τσέπη του παλτού του συζύγου της δεν είναι δικό της αλλά για τη νεαρή ερωμένη του. Το δικό της δώρο ήταν ένα CD. Με αφορμή αυτή τη σκηνή, η AshleyMadison.com έκανε μια έρευνα για να δει πόσο ξοδεύουν οι σύζυγοι για τις ερωμένες τους σε σχέση με τη γυναίκα τους.

Η νέα έρευνα αποκάλυψε ότι οι άνδρες ξοδεύουν κατά μέσο όρο 12 % περισσότερο για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις ερωμένες τους παρά για τις συζύγους τους.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, το ποσό που οι άνδρες ξοδεύουν για τις συζύγους τους έχει μειωθεί κατά 22% , αλλά το ποσό των χρημάτων που δαπανάται από τον σύζυγο για την ερωμένη του παραμένει σταθερό.. Έτσι, βλέπουμε ότι ακόμα και αν τα λεφτά του συζύγου είναι περιορισμένα , θα εξακολουθεί να ξοδεύει για την ερωμένη του και θα ξοδεύει λιγότερα για τη γυναίκα του.

Η AshleyMadison ανακάλυψε ότι τα τρία πιο δημοφιλή δώρα που οι σύζυγοι δίνουν στις γυναίκες τους είναι τα αρώματα, προϊόντα σώματος και κάρτες δώρων εν αντιθέσει ότι τα πιο δημοφιλή δώρα για τις ερωμένες είναι τα κοσμήματα, εσώρουχα και σπα.

Ο Νοel Bidermaν, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com, σχολίασε: «Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άτακτοι σύζυγοι αγοράζουν πιο ακριβά δώρα για τις ερωμένες τους, εφόσον αυτό αντικατοπτρίζει το πώς οι άνδρες βλέπουν αυτές τις δύο σχέσεις. Οι άνδρες βλέπουν συχνά τις ερωμένες τους ως διακοσμητικά στοιχεία και όπου μπορούν να τους δώσουν απλόχερα τον έρωτα και το sex χωρίς κάποια ιδιαίτερη συναισθηματική δέσμευση, για αυτό το λόγο άλλωστε τα δώρα δεν είναι πρακτικά και συχνά μιας χρήσης... Τη σύζυγο τη σκέπτονται διαφορετικά, για αυτό τα δώρα είναι ναι μεν χρήσιμα άλλα χωρίς κάποιο σεξουαλικό ενδιαφέρον τις περισσότερες φορές. Τα ποσά που δαπανώνται κάθε χρόνο στην απιστία αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων.»

Ο Noel Biderman συνεχίζοντας τόνισε πως: «Η εποχή των Χριστουγέννων , είναι παραδοσιακά οικογενειακή γιορτή και αυτή την εποχή η απιστία είναι στην έξαρση της. Με πάνω από 22 εκατομμύρια μέλη σε 32 χώρες, τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος είναι η πιο δημοφιλής περίοδο για νέες εγγραφές μελών. Περιμένουμε μια αύξηση από 200 έως 300% την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα!»

Πηγή: k-mag.gr

Share it:
Reactions:

Θηλυκή σκοπιά

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ...

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο παίρνει ο Τσαμάζ του ΟΤΕ...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ Ιστοσελίδα: www.ase-ote.gr E Mail: aseote@yahoo.gr Μπόνους για τα στελέχη του ΟΤΕ… απολύσει...