GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού γιατί πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε screenshot - ΦΩΤΟ

Θα πρέπει πάντα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε screenshot της οθόνης του υπολογιστή σας-  πόσο μάλλον αν είστε εκπαιδευτικο...


Θα πρέπει πάντα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε screenshot της οθόνης του υπολογιστή σας-  πόσο μάλλον αν είστε εκπαιδευτικοί.
Δυστυχώς ένας καθηγητής δεν ήταν τόσο προσεκτικός...
Συγκεκριμένα, ένας εκπαιδευτικός – γυμναστής των ΗΠΑ – έκανε print screen από την οθόνη του υπολογιστή του μια αεροφωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν το γήπεδο του σχολείου του.
Στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία αυτή στο Instagram. Για κακή του τύχη όμως εκτός από το γήπεδο,το print screen "έφερε στη φόρα"όλα τα παράθυρα που είχε ανοικτά ο εκπαιδευτικός.
Ο γυμναστής από το Λύκειο Notre Dame που βρίσκεται στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια είχε ανοικτές κάποιες καρτέλες,οι οποίες παρέπεμπαν σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Ο καθηγητής ,σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το print screen, έψαχνε επίσης και για θέση εργασίας στον εκπαιδευτικό τομέα, κίνηση που μάλλον αποδείχθηκε προνοητική δεδομένης της επακόλουθης γκάφας του.
Δείτε τις φώτο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση