GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Sueddeutsche: Πέρασε μισός χρόνος και δεν έγινε τίποτα

«Πέρασε μισός χρόνος και δεν έγινε τίποτα» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung ενώ στον υπότιτλο η εφημερίδα σημειώνει: «Η ελλη...

Sueddeutsche: Πέρασε μισός χρόνος και δεν έγινε τίποτα

«Πέρασε μισός χρόνος και δεν έγινε τίποτα» είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung ενώ στον υπότιτλο η εφημερίδα σημειώνει: «Η ελληνική κυβέρνηση δεν τηρεί προφανώς όλες τις υποσχέσεις της προς την ΕΕ». Η SZ γράφει:

«Η Ελλάδα καθυστερεί προφανώς τις συμφωνίες με τους δανειστές που αφορούν την ανεξάρτητη διοίκηση και ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Δεν έχει κανείς την εντύπωση ότι η Αθήνα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παραχωρήσει κρατική περιουσία σε ανεξάρτητα χέρια» δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος στις Βρυξέλλες.

Και η εφημερίδα συνεχίζει λίγο παρακάτω: «Μισό χρόνο αργότερα δεν υπάρχει πρόοδος στην υλοποίηση του προγράμματος. Ορισμένες χώρες της Ευρωζώνης είναι στο μεταξύ εξοργισμένες διότι η Ελλάδα δεν έχει καταθέσει ούτε ένα εμπεριστατωμένο σχέδιο για τη σύσταση και διοίκηση ενός ειδικού ταμείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες χώρες της Ευρωζώνης, η Κομισιόν προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να επεξεργαστεί από κοινού με την Αθήνα ένα αποδεκτό σχέδιο για τη λειτουργία του ειδικού ταμείου. Μέχρι στιγμής όμως δεν κατέστη δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση