GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα tweet της Χριστοφιλοπούλου και της Μακρή στον Παπαδημούλη

Την αντίδραση της Έυης Χριστοφιλοπούλου και της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε ένα tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη  σχετικά με την πρωτιά του κόμμ...

Τα tweet της Χριστοφιλοπούλου και της Μακρή στον Παπαδημούλη
Την αντίδραση της Έυης Χριστοφιλοπούλου και της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε ένα tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη  σχετικά με την πρωτιά του κόμματος της Μαρίν Λεπέν σε τουλάχιστον 6 από τις 13 περιφέρειες της Γαλλίας κατά τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

"Μαύρη Κυριακή" για τη Γαλλία. Η πρωτιά της ακροδεξιάς Λεπέν,είναι ηχηρό πανευρωπαϊκό σήμα κινδύνου για τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή" έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
 "Διώξτε τους ακροδεξιούς εθνολαϊκιστές Καμμένους ως ελάχιστο δείγμα δημοκρατικού ήθους και μετά ασχοληθείτε με την Λεπέν" του απάντησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου.


"Βγήκε ο λαγός να μιλήσει για φασισμό. Μιλάνε για φασισμό αυτοί που απείχαν από το ψήφισμα του ΟΗΕ για τον φασισμό. Κοίτα τον ηγεμονίσκο που είναι κακέκτυπο του Στάλιν, του Μουσολίνι και του Φύρερ και άσε τα Τουιτάκια", έγραψε σχολιάζοντας το tweet του κ Παπαδημούλη η Ραχήλ Μακρή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση