GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγική ιστορία - Μαθήτρια αυτοκτόνησε λόγω αλλεργίας στο Wi-Fi - ΦΩΤΟ

Άλλη μια δυσάρεστη ιστορία έρχεται στο φως με κεντρικό πρόσωπο την 15χρονη Jenny Fry, από την Βρετανία, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα δ...

Τραγική ιστορία - Μαθήτρια αυτοκτόνησε λόγω αλλεργίας στο Wi-Fi - ΦΩΤΟ

Άλλη μια δυσάρεστη ιστορία έρχεται στο φως με κεντρικό πρόσωπο την 15χρονη Jenny Fry, από την Βρετανία, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα δέντρο.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα έπασχε από εξοντωτικούς πονοκεφάλους, κούραση και προβλήματα στην ουροδόχο κύστη που προέρχονταν από ηλεκτρο-υπερευαισθησία, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης 15χρονης, τα συμπτώματα αυτά οφείλονταν στο γεγονός ότι ήταν αλλεργική στην ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ στο σχολείο της, δηλαδή στο Wi-Fi.

«Η Jenny υπέφερε και εγώ μαζί της. Μόλις μάθαμε τι της προκαλούσε το Wi-Fi, το αφαιρέσαμε από το σπίτι. Η Jenny ήταν μια χαρά όταν ήταν σπίτι αλλά γυρνούσε από το σχολείο άρρωστη», δήλωσε η μητέρα της, τονίζοντας ότι πολλές φορές η κόρη της έβγαινε από την τάξη. Η ίδια η μητέρα μάλιστα είχε έρθει σε αντιπαράθεση τόσο με τον διευθυντή που της έλεγε ότι το Wi-Fi είναι ασφαλές όσο και με καθηγητές που διαφωνούσαν όταν η μαθήτρια έφευγε από την τάξη.

Τέλος, οι γονείς της 15χρονης τώρα κάνουν αγώνα να αφαιρεθούν τα ασύρματα δίκτυα από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία και καλούν την κυβέρνηση να εξετάσει τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην υγεία των παιδιών. «Δεν είμαι εναντίον της τεχνολογίας, αλλά αισθάνομαι ότι τα σχολεία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μερικά παιδιά μπορεί να είναι ευαίσθητα σε αυτό και να πρέπει να μειώσουν τη χρήση της», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση