GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντί για μπάλα... ξύλο και 0-0 στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Δεν είχε την λάμψη προηγούμενων αγώνων και τα πάντα θα κριθούν στο Περιστέρι (10/2)!  Στην επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο, ο Παναθη...


Δεν είχε την λάμψη προηγούμενων αγώνων και τα πάντα θα κριθούν στο Περιστέρι (10/2)! 

Στην επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, ανεβασμένος αλλά όχι αρκετός στο δεύτερο (με την είσοδο των Εβαντζελίστα-Κλωναρίδη) και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. 

Πολλές σκληρές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες, με τον διαιτητή Στυλιαρά να βγάζει αρκετές κίτρινες από το τσεπάκι του και μια κόκκινη στον Κουτρουμπή προς το τέλος της αναμέτρησης. Δοκάρι στο 68' είχε ο Τελάντερ, σε ένα διάστημα (60'-80') όπου το τριφύλλι κυνήγησε πιο... δυνατά από ποτέ ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Το ματς 

Μπορεί η ατμόσφαιρα στις εξέδρες να ήταν «γιορτινή», ωστόσο ο Παναθηναϊκός έπρεπε να «πολεμήσει» για να ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης. Πέραν όμως μιας φλύαρης υπεροχής και κυκλοφορίας της μπάλας –μεταξύ κέντρου και περιοχής του Ατρόμητου- δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει. Και παραλίγο να παγώσει η Λεωφόρος, αν ο Στιλ δεν επενέβαινε καθοριστικά στο δυνατό σουτ του Ναπολεόνι, κρατώντας το 0-0. Οι πράσινοι προσπαθούσαν, αλλά δεν τους έβγαινε τίποτα, καθώς το κέντρο των φιλοξενούμενων (με Κεϊτά-Ουσέρο) ήταν απροσπέλαστο. 

Ο Αμπέντ δεν ήταν σε καλό βράδυ (παρά μια κεφαλιά-ψαράκι που είχε από κοντά), ο Καλτσάς ήταν μπλοκαρισμένος, ο Μπουμάλ το έψαχνε από τα δεξιά (με συνεχείς βοήθειες από τον καλό Μέστο), αλλά το σουτ του στο 27’ δεν ήταν αρκετό ούτε για ν’ απειλήσει τον Μπάρκα, ούτε για να βάλει μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα στο τελευταίο τέταρτο δεν άλλαξε, με τους πράσινους να θέλουν, αλλά να μην έχουν τον τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Φυσιολογικά, λοιπόν, το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι με καλό τέμπο, αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (με τον Τελάντερ στο νήμα να επεμβαίνει καθοριστικά με σωτήριο τάκλιν στον Ναπολεόνι). 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε «μουδιασμένος» στο δεύτερο μέρος και αν δεν ήταν ο Στιλ να σταματήσει το δυνατό σουτ του Ούμπιδες από πλεονεκτική θέση, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να ‘χαν πάρει άσχημη τροπή για την ομάδα του Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός διέκρινε τα «μπαστούνια» της ομάδας του στο δημιουργικό κομμάτι και γι’ αυτό έριξε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας τους Εβαντζελίστα-Κλωναρίδη. Και με τη μία οι δυο τους ανέβασαν ταχύτητα και επίπεδο το τριφύλλι με αποκορύφωμα την δύσκολη κεφαλιά του Τελάντερ που σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού (κι ενώ είχαν προηγηθεί δύο ευκαιρίες από τους νεοεισελθόντες).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση