GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φλωρινιώτης κόλλησε 1000 Swarovski στο αυτοκίνητό του. Πειράζει;

Κατέστρεψε τα κοστούμια και τα παπούτσια της κόρης του Αννούλας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, για να πάρει τα διακοσμητικά κρύσταλλα Swarovsk...


Κατέστρεψε τα κοστούμια και τα παπούτσια της κόρης του Αννούλας, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, για να πάρει τα διακοσμητικά κρύσταλλα Swarovski και τα επανατοποθετήσει στο αυτοκίνητό του.
Ναι, καλά διαβάσατε! Ο τραγουδιστής αποφάσισε να στολίσει το αυτοκίνητό του με 1.000 κρύσταλλα Swarovski και να δώσει μία διαφορετική... πινελιά στην «Αlfa Romeo» που διαθέτει.
Έτσι, τα κόλλησε στο τιμόνι, το λεβιέ ταχυτήτων, το χειρόφρενο και ολόκληρο το ταμπλό.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το έχω τρεις μήνες το αυτοκίνητο και ήθελα να το διακοσμήσω σαν εμένα, αστραφτερό. Ήθελα και έξω να βάλω, αλλά λέω είναι επικίνδυνο και θα φοβάμαι να το παρκάρω και να το αφήσω μόνο του. Είχα παλιά ρούχα, παλιά παπούτσια της κόρης μου που είχαν πάνω Swarovski, ξήλωσα όλα τα ρούχα και τα βάλαμε για να "ντύσουμε" το αμάξι"
Η κάμερα του ΦΜ Live τον εντόπισε με το αυτοκίνητό του:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση