GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός από βαθμούς και 1.000.000 η ζημιά για τον Παναθηναϊκό

Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ, δεν ήταν κάτι που προκάλεσε έ...


Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ, δεν ήταν κάτι που προκάλεσε έκπληξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας. Κι ασφαλώς οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να μείνουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά θα κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους.

Είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να εξαντλήσει τα ένδικα μέσα, ενώ η προσφυγή στα αστικά δικαστήρια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε διαρκή συνεργασία με τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου και Γιάννη Κάρμη, επί του θέματος.

Το συλλαλητήριο που είχε «παγώσει» όσο αναμενόταν η τύχη της έφεσης και υπό το φόβο επεισοδίων ή προβοκάτσιας αναμένεται να οργανωθεί για το αμέσως προσεχές διάστημα. Άλλωστε η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που έκανε έκκληση στον κόσμο να είναι συσπειρωμένος και σε εγρήγορση, εκεί παρέπεμπε.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Παναγόπουλος θα επιδιώξει επαφή με τον Σταύρο Κοντονή για να μεταφέρει τη δυσφορία στον Παναθηναϊκό για την αντιμετώπιση που έχει από τα αθλητικά όργανα. Όλα αυτά κι ενώ οι «πράσινοι» αναμένουν αν ο υφυπουργός θα κάνει πράξει την εισήγηση της ΔΕΑΒ για κλείσιμο των θυρών «13-14» για επιπλέον αγώνες από τους τέσσερις που έχει επιβληθεί ποινή κεκλεισμένων των θυρών, ενώ εκκρεμεί και το διοικητικό πρόστιμο που αναμένεται να επιβάλει η Πολιτεία για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Η ζημιά για τον Παναθηναϊκό από όλη αυτή την ιστορία είναι τεράστια. Αν συνυπολογιστούν το πρόστιμο 190.000 ευρώ από τη Super League, η ενεργοποίηση στις ρήτρες βίας από Nova (300.000 ευρώ) και ΟΠΑΠ (190.000 ευρώ), το κόστος επιδιόρθωσης των ζημιών στο γήπεδο που υπολογίζεται στις 100.000 ευρώ, οι απώλειες εσόδων από εισιτήρια στα ματς που θα μείνει κλειστή η Λεωφόρος, αλλά και το πιθανό πρόστιμο από τον υφυπουργό, η… λυπητερή μπορεί να ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ!
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση