GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΕΦΤΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Αλλους 10 ειδικούς συμβούλους και μετακλητούς παίρνει ο Κουρουμπλής...

Panos Leliatsos ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ Τ ΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟ...

Panos Leliatsos
ΠΑΣΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ 10 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18-11-2014. ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.

1 σχόλιο

  1. Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε ) Μάλλον την έχει οργανώσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΜΙΤ.

    Mάλλον η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση