GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε σοβαρή κατάσταση το 10χρονο αγόρι που κάηκε στο σπίτι του

Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας 10χρονος στο Λασίθι της Κρήτης όταν προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα στο σπίτι του χρησιμοποιώντας κατά λάθος...


Σοβαρά εγκαύματα υπέστη ένας 10χρονος στο Λασίθι της Κρήτης όταν προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα στο σπίτι του χρησιμοποιώντας κατά λάθος βενζίνη με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες. Το Σάββατο στήθηκε αερογέφυρα με σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας για τη μεταφορά του στο Παίδων- Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Το άτυχο αγόρι υπέστη σοβαρά εγκαύματα από την ανάφλεξη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ παίδων του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα.
Το παιδί έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού από το λαιμό και πάνω, τόσο στο πρόσωπο όσο και το κεφάλι. Οι εικόνες από το σπίτι του παιδιού μαρτυρούν το μέγεθος της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση