GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το bulling

Σοκαρισμένη η Ισπανία παρακολουθείς τις λεπτομέρειες ενός οικογενειακού δράματος: ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το ...


Σοκαρισμένη η Ισπανία παρακολουθείς τις λεπτομέρειες ενός οικογενειακού δράματος: ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε το bulling που δεχόταν στο σχολείο και οι συντετριμμένοι γονείς του δημοσίευσαν το σπαρακτικό σημείωμα που τους άφησε, σε μια προσπάθεια να πείσουν τις αρχές να ξεκινήσουν πλήρη έρευνα για το θάνατο του γιου τους και να ζητήσουν δικαίωση για το θάνατο του παιδιού τους.

Ο μικρός Ντιέγκο αυτοκτόνησε πηδώντας από το πέμπτο όροφο του σπιτιού του στις 14 Οκτωβρίου του2015, στο Villaverde , αφού διαμαρτυρόταν πολύ καιρό πριν ότι ήταν δυστυχισμένος στο σχολείο. Λίγο πριν πηδήξει από το παράθυρο, ο 11χρονος μαθητής έγραψε ένα σπαρακτικό ″αντίο″ στους γονείς του και το άφησε δίπλα στο αρκουδάκι που είχε από μωρό. Σε αυτό έγραφε εκτός των άλλων:  

"Μπαμπά, μαμά, αυτά τα 11 χρόνια που ήμουν μαζί σας ήταν πολύ καλα και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.  Μπαμπά, με έμαθες είναι είμαι καλό άτομο και να κρατάω τις υποσχέσεις μου. Μαμά, με φρόντισες πολύ καλά και μου έδειξες πολλά μέρη. Παππού, ήσουν πάντα γενναιόδωρος μαζί μου και με πρόσεχες. Τάτα (η αδερφή του), υπέμεινες πολλά για χάρη μου".

Στο γράμμα του ο Ντιέγκο εξηγεί: "Δεν αντέχω να πηγαίνω στο σχολείο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποφύγω". 

Στη συνέχεια, λέει σε όλους ότι του αγαπάει πολύ, να μην τσακώνονται και να είναι ευτυχισμένοι και ότι "μου λείπετε και θα συναντηθούμε και πάλι στον ουρανό". 

"Α , ακόμα ένα πράγμα , ελπίζω να βρείτε δουλειά σύντομα στην Τάτα.
Ντιέγκο Γκονζάλες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση