GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ! Όλη η Λεωφόρος, μια... Θύρα 13

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στον Παναθηναϊκό για ν’ αντιδράσουν στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να κλείσει το πέτα...

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στον Παναθηναϊκό για ν’ αντιδράσουν στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να κλείσει το πέταλο της ιστορικής Θύρας 13 αλλά και την γειτονική Θύρα 14.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο μετονομάζει συμβολικά όλες τις θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε «Θύρα 13». 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β και το ίδιο ισχύιε για τις υπόλοιπες».

1 σχόλιο

  1. Γελοία απόφαση, γελοίου υπουργού, γελοιοτάτης κυβέρνησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση