GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Διευθυντής τραπέζης αποπλανούσε 14χρονη

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 56χρονος διευθυντής τραπέζης και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών συνελήφθη να αποπλανά 14χρονη σε ξενοδοχείο της...


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 56χρονος διευθυντής τραπέζης και πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών συνελήφθη να αποπλανά 14χρονη σε ξενοδοχείο της παραλιακής.
Ο ίδιος, όπως αναφέρει η "Εspresso", υποστήριξε ότι αυτό έγινε με τη συγκατάθεση της 14χρονης.
Σε βάρος του 56χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και αποπλάνηση παιδιών.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν οι γονείς της 14χρονης κοπέλας παρατήρησαν μία αλλαγή στη συμπεριφορά της και αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει με το παιδί τους. Συγκεκριμένα η κοπέλα είχε κλειστεί στον εαυτό της, παραμελούσε τα μαθήματά της και κλείνονταν με τις ώρες στο δωμάτιό της ασχολούμενη με το κινητό της τηλέφωνο.
Οι γονείς της 14χρονης βρήκαν άσεμνες φωτογραφίες που έστελνε στον 56χρονο!
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 49χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας και ξενοδοχείου στην Αράχοβα, που προσπάθησε να αποπλανήσει την ίδια μαθήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση