GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Το ασφαλιστικό θα ψηφιστεί οπωσδήποτε από τους 153

«Θα ψηφιστεί από τους 153» βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, τόνισε, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ο Πάνος Σκουρλέτης, μι...


«Θα ψηφιστεί από τους 153» βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, τόνισε, αναφερόμενος στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8.

«Βλέπω ότι οπωσδήποτε θα ψηφιστεί από τους 153. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν άλλες δυνάμεις που θα προστεθούν, θα φανεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Στην επισήμανση πως οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες λένε ότι η τρόικα έχει ενστάσεις επί τα χείρω και ερωτηθείς τι θα κάνει η κυβέρνηση σε αυτήν την περίπτωση, ο ίδιος είπε:

«Ξεκινάει μία νέα διαπραγμάτευση γύρω από το ασφαλιστικό. Προηγουμένως, όμως, θέλουμε να είμαστε σε έναν ουσιαστικό, ανοιχτό διάλογο και με τα πολιτικά κόμματα και με τους φορείς της ίδιας της κοινωνίας με τους ίδιους τους εκπροσώπους των εργαζομένων, των επαγγελματιών. Και γι’ αυτό, μάλιστα, αυτό το νομοσχέδιο δεν πάει με τη μορφή του κατεπείγοντος ή του επείγοντος, αλλά θα ακολουθήσει όλη την προβλεπόμενη κοινοβουλευτική διαδικασία. Διότι μιλάμε για ένα νομοσχέδιο που δεν αφορά κάποια μέτρα, τα οποία έχουν ένα βραχυχρόνιο ορίζοντα, αλλά πρόκειται για μια ασφαλιστική μεταρρύθμιση και η επιτυχία της είναι κατά πόσον θα είναι βιώσιμη σε βάθος δεκαετιών. Αυτή η συζήτηση δεν ξεκινάει από μηδενική βάση, δεν είναι ότι ξαφνικά μια μέρα σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το ασφαλιστικό. Κουβαλάμε πίσω μας ως εργαζόμενοι σε αυτή χώρα όλα τα βάρη του παρελθόντος».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση