GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 17χρονο δράστη του μακελειού στον Καναδά

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν ακόμα και ισόβια βρίσκεται ο νεαρός που άνοιξε την Παρασκευή πυρ στο σχολείο του χω...


Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν ακόμα και ισόβια βρίσκεται ο νεαρός που άνοιξε την Παρασκευή πυρ στο σχολείο του χωριού του, αφού πρώτα είχε σκοτώσει στο σπίτι τα δύο αδέρφια του. Από τα πυρά του σκοτώθηκαν ο 35χρονος καθηγητής Άνταμ Γουντ και η 21χρονη βοηθός καθηγήτρια Μαρί Ζανβιέ. 

Ο 17χρονος δράστης του μακελειού στην μικρή πόλη Λα Λος στην επαρχία Σασκάτσουαν, είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της τετραπλής ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της επταπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής. 

Οι αρχές δεν δίνουν στην δημοσιότητα το όνομά του επειδή προστατεύεται από τον νόμο για τους ανηλίκους αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ούτε το κίνητρό του. 

Πριν ξεκινήσει να σκορπά τον θάνατο και τον τρόμο στο σχολείο, ο 17χρονος είχε στείλει είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ανατριχιαστικό μήνυμα που έλεγε: «Μόλις σκότωσα δύο άτομα. Ετοιμάζομαι να σκοτώσω στο σχολείο».

Από κάτω, κάποιος του απαντά και επαναλαμβάνει αγωνιωδώς το «Γιατί;», αλλά χωρίς απάντηση.

Ο 17χρονος είχε δολοφονήσει μέσα στο σπίτι τους τον 13χρονο Ντρέιντεν Φοντέιν και τον 17χρονο Ντέιν Φοντέιν.

Στις αρχές της εβδομάδας θα παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να του απαγγελθούν επίσημα οι κατηγορίες και ν’ απολογηθεί.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση