GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για "συμπάθεια" στη 17 Νοέμβρη

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Μάκη Μπαλαούρα και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σημε...


Αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Μάκη Μπαλαούρα και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τις αναφορές του πρώτου για την ακύρωση της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου στην οποία περιλαμβάνονταν κείμενα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού, στο ραδιόφωνο του “Βήμα fm”.

“Όταν ο κ. Μπαλαούρας λέει ότι η 17 Νοέμβρη είχε ιδεολογία υπέρ του ανθρώπου -ποιών; αυτών που δολοφονούσαν-, δεν μπορούμε να σας έχουμε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του κ. Μπαλαούρα.

“Περίμενα την επίθεση. Να βάλουν όμως προμετωπίδα τον ακροδεξιό Άδωνι Γεωργιάδη δεν το περίμενα”, σχολίασε ο κ. Μπαλαούρας, που ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού, ενώ υποστήριξε ότι δεν μεταφέρθηκαν όσα ακριβώς είχε πει στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξε την αντίληψη της 17 Νοέμβρη, ενώ επικαλέστηκε και απόσπασμα από τα όσα είχε πει, με το οποίο εξέφραζε την διαφωνία αλλά και την καταδίκη του για τις δολοφονίες.

“Δεν υπάρχει διαβάθμιση στους δολοφόνους και δεν μπορείτε να έρχεστε στη Βουλή και να τους δικαιολογείτε. Είστε μέλος της κυβέρνησης και δεν είναι νοητό έστω και εμμέσως να τους υπερασπίζεστε”, αντέτεινε ο κ. Γεωργιάδης.

“Διαφωνώ με την αντίληψη των μελών της 17 Νοέμβρη διότι η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι αναφαίρετη”, ανταπάντησε ο κ. Μπαλαούρας.

Εξάλλου. σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει:

"Η διαστρέβλωση των δηλώσεων μου σε σημερινή συνέντευξή στο Βήμα FM δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο εκτός από το να πληγεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίθεσή μου σε κάθε μορφή βίας, όπως και η καταδίκη της τρομοκρατίας είναι δεδομένες μέσα από τη μακρόχρονη πορεία μου στην Αριστερά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στα παπαγαλάκια της διαπλοκής".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση