GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση διάσωσης στο παλιό λιμάνι των Χανίων για 18χρονο

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο παλιό λιμάνι των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Αφεντούλιεφ κοντά στο Λιμενικό Τμήμ...


Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο παλιό λιμάνι των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Αφεντούλιεφ κοντά στο Λιμενικό Τμήμα.
Σύμφωνα με το flashnews.gr , ένας 18χρονος Βρετανός έπεσε, από το ύψος της πρώην Μεραρχίας, και εγκλωβίστηκε σε κάποιο σημείο στο τοίχος, πάνω από την οδό Αφεντούλιεφ..
Από το λιμενικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και άμεσα στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό, τον οποίο κατέβασαν μέχρι τον δρόμο απ' όπου παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος Βρετανός δεν έφερε εμφανή τραύματα, και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του, ενώ το πως βρέθηκε στο κενό, ερευνάται απο τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση