GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρέλα" Σαββίδη, σκάει 1,8 μύρια για τον παικταρά;

Στον Δικέφαλο του Βορρά γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους...

Στον Δικέφαλο του Βορρά γίνεται προσπάθεια για ενίσχυση που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους της.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ξεκινήσει το "τσεκάρισμα" διάφορων ποδοσφαιριστών και ήδη έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την εγχώρια αγορά.

Μία από τις θέσεις που ψάχνονται στον ΠΑΟΚ είναι και αυτή του δεκαριού, με το τελευταίο όνομα που "έσκασε" να αποτελεί τεράστια προσωπικότητα.




Ο λόγος για τον 34χρονο αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Ρόμαν Σιρόκοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Σπάρτακ Μόσχας και ήδη έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια από μάνατζερς που θέλουν τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Σιρόκοφ φέρεται να έχει πρόταση και από την Ρούμπιν Καζάν, αλλά η προοπτική αυτή δεν φαίνεται να τον συγκινεί. Πρόκειται, φυσικά, για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που παρά την προχωρημένη ηλικία, έχει τεράστια εμπειρία και ποιότητα για να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τον ΠΑΟΚ, βέβαια, δήλωναν άγνοια για την περίπτωσή του, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς αν ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια μεταγραφή, τότε θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του γύρω στα 1,8 εκ. ευρώ, χρήματα που αποτελούν το κασέ του Σιρόκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση