GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριάντα χρόνια στους δύο 19χρονους για τη διπλή δολοφονία της Μάνης

Κάθειρξη 30 ετών στον κάθε 19χρονο κατηγορούμενο επέβαλε το βράδυ της Πέμπτης το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου, γ ια τη διπλή δολοφονί...


Κάθειρξη 30 ετών στον κάθε 19χρονο κατηγορούμενο επέβαλε το βράδυ της Πέμπτης το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου, για τη διπλή δολοφονία, του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Ιωάννη Κομμάτη, πέρυσι το καλοκαίρι στη Μάνη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tharrosnews.gr, και στους δύο αναγνωρίστηκε κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, αποφεύγοντας έτσι την ποινή των ισοβίων. Αρνητικά αντέδρασε η οικογένεια Σγούρου, μέλη της οποίας καταφέρθηκαν εναντίον των συνηγόρων υπεράσπισης, πετώντας τους μικρά αντικείμενα. Επίσης, οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Κομμάτη εκφράζουν ήδη τη διάθεση να καταθέσουν αίτημα στον εισαγγελέα Εφετών, να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, όσον αφορά στην αναγνώριση του ελαφρυντικού. 

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια:

"Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου καταδίκασε τον εντολέα μας Παναγιώτη Μήτσου στην εκτιτέα ποινή των 25 ετών κάθειρξης για τη διπλή ανθρωποκτονία εις βάρος των δύο άτυχων body builders στην περιοχή Αλτομιρά Μεσσηνίας.

Το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του εντολέα μας ότι, επειδή δεν πυροβόλησε αυτός τα θύματα, έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος απλής συνέργειας στη διπλή ανθρωποκτονία, αλλά κατά πλειοψηφία 5 έναντι 2 αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Ο Εισαγγελέας της έδρας κος Αδάμης είχε ζητήσει τη μη αναγνώριση ελαφρυντικού και την καταδίκη του εντολέα μας σε δις ισόβια κάθειρξη".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση