GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν να κλέψουν 2.000 ευρώ από 63χρονη προσποιούμενοι τους αστυνομικούς

Στην επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο νεαρών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαπατά πολίτες και τούς αποσπά χρηματικά ποσά, προχώ...


Στην επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο νεαρών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαπατά πολίτες και τούς αποσπά χρηματικά ποσά, προχώρησε η αστυνομία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, οι οποίοι με τη βοήθεια συνεργού τους, αποπειράθηκαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ από 63χρονη. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συνεργός των δύο νεαρών, προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε στο σπίτι της 63χρονης και υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Στη συνέχεια, απαίτησε από τη γυναίκα την καταβολή χρηματικού ποσού 2.000 ευρώ, με την υπόσχεση ότι έτσι το συγγενικό της πρόσωπο θα απέφευγε τις νομικές συνέπειες του υποτιθέμενου ατυχήματος. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν όταν μετέβησαν στο σπίτι της 63χρονης, προκειμένου να παραλάβουν τα χρήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης και άλλων παθόντων. Στη συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τμήματα ασφαλείας της πόλης και τη Διεύθυνση 'Άμεσης Δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση