GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαισιόδοξοι για το 2016 οι Αυστριακοί

Με απαισιοδοξία ξεκινούν τον καινούριο χρόνο στην πλειοψηφία τους οι Αυστριακοί. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώνει η δημοσκόπηση που πραγ...


Με απαισιοδοξία ξεκινούν τον καινούριο χρόνο στην πλειοψηφία τους οι Αυστριακοί.
Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώνει η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε με το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, το 59% των πολιτών διακατέχεται από ανησυχία και επιφυλακτικότητα ενώ το ποσοστό των αισιόδοξων ανέρχεται στο 31%.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της έρευνας λιγότερο αισιόδοξες εμφανίζονται οι γυναίκες, η γενιά των 60 και άνω, όπως επίσης χαμηλότερες κοινωνικές τάξεις ενώ αντίθετα, αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνδρες οι νέοι και εκείνοι με υψηλότερη μόρφωση.
Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση οι αιτίες για τη διαμόρφωση της διάθεσης βρίσκονται στην προσωπική κατάσταση και στην γενική τοποθέτηση απέναντι στη ζωή.
Το ποσοστό των αισιόδοξων να μειώνεται μετά το 2009, από χρονιά σε χρονιά.
Σε σύγκριση με τα προηγούμενα 44 χρόνια κατά τα οποία διενεργείται η δημοσκόπηση, η διάθεση των Αυστριακών φέρεται να έχει φτάσει φέτος σχεδόν στο χαμηλότερο σημείο και μόνο το 1982 ήταν χειρότερη.
Στη φετινή δημοσκόπηση οι ερωτηθέντες αναφέρουν ως κύριες αιτίες για την απαισιοδοξία τους τον προβληματισμό με την τρέχουσα προσφυγική κρίση σε ποσοστό 46%, τον φόβο από την τρομοκρατία (27%), την αρνητική κατάσταση της οικονομίας (21%) και τη δική τους μη ικανοποιητική προσωπική κατάσταση ως προς τη θέση εργασίας, σε ποσοστό 19%.

1 σχόλιο

  1. Καμπάνια για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Ελληνες για την στάση τους στους λαθρομετανάστες ( μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώστε ) Μάλλον την έχει οργανώσει το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με την ΜΙΤ.

    Mάλλον η καμπάνια πρέπει να γίνει για τα Γιουσουφάκια της Τουρκίας που βρίσκονται στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά σε Τσίπρα και Καμμένο ( για τους Ανεξάρτητους πιο παραπλανητικός τίτλος κόμματος δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αφού σε λίγο και με την θέληση τους δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά η Επαρχία Ελλάδα της Μεγάλης Οθωμανικής Τουρκίας ) και να τους δοθεί το Μέγα Βραβείο Μπουλέντ Ετσεβίτ Ο Πορθητής Της Κύπρου, αφού με την πολιτική τους κάνουν την Ελλάδα μια Μουσουλμανική χώρα με εξουσιαστή την Άγκυρα.
    Κάποτε οι Κουμουνιστές Ή Αριστεροί του κόλου και της δεξιάς τσέπης θέλανε επιτακτικά η Μακεδονία να γίνει ανεξάρτητη ( Δορυφόρος προσωρινά της Βουλγαρίας και συν τω χρόνω κτήμα της ) τώρα ονειρεύονται και λειτουργούν έτσι που όλη η Ελλάδα να γίνει κτήμα της Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση