GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Έτος επανόρθωσης των λαθών του παρελθόντος το 2016

Εορταστική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον υπουργό, Πάνο Καμμένο, η χο...


Εορταστική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον υπουργό, Πάνο Καμμένο, η χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων και η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.

Στο μήνυμα του, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «η χρονιά που έρχεται είναι μία χρονιά ανάκαμψης, μία χρονιά που θα μας δώσει τη δυνατότητα να επανορθώσουμε τα λάθη, τα οποία έγιναν στο παρελθόν και να κλείσουμε τις πληγές». Όπως επεσήμανε, προτεραιότητα για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη νέα χρονιά είναι η βελτίωση ακόμη περισσότερο «των συνθηκών των Ελλήνων στρατευσίμων και των μονίμων στελεχών».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι «οι μονάδες της παραμεθορίου, ο Έβρος, τα νησιά, οι μάχιμες μονάδες, στελεχώνονται άμεσα από το σύνολο των οπλιτών που κατατάσσονται και με ένα δίκαιο τρόπο μεταθέσεων υπηρετούν όλη τη θητεία τους, χωρίς διακρίσεις».

«Το 2016 θα τιμήσουμε ιδιαίτερα τους ήρωές μας, που έπεσαν εν καιρώ πολέμου και εν καιρώ ειρήνης, και θα αποτελέσει αφορμή για τον εορτασμό, σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, της τίμησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Οι λαοί οι οποίοι ξεχνούν, είναι λαοί οι οποίοι πεθαίνουν και ο ελληνικός λαός ούτε ξεχνά, ούτε πεθαίνει» τόνισε ο υπουργός.

Κάνοντας απολογισμό του 2015, ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις απάντησαν σε κάθε πρόκληση, σε κάθε απειλή, κάθε μέρα, στη στεριά, στον αέρα, στη θάλασσα. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά την τεράστια συρρίκνωση των οικονομικών τους, διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το ηθικό που είναι η εγγύηση για τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας».

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο γγ του υπουργείου, Γιάννης Ταφύλλης.

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ....!!!
    ''ΛΙ(Η)ΣΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ??????
    1. Καμμένος: "Ο Παπακωνσταντίνου έχασε τη λίστα και έφυγε ελεύθερος , ο Βαξεβάνης τη βρήκε και διώκεται" ?
    2012-10-28
    **Η απόφαση της Εισαγγελίας για δίωξη Βαξεβάνη προκάλεσε την αντίδραση και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. "Ο Παπακωνσταντίνου που "έχασε" την λίστα και έφυγε ελεύθερος συνοδεία φρουράς απο την Βουλή, ο Βαξεβάνης δημοσίευσε ονόματα και διώκεται.." γράφει στο Twitter του ο Πάνος Καμμένος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Νάτα μας !!! Γι αυτό προκαλούσε ο Βαξεβάνης τον Βενιζέλο να του πεί για την Λίστα?
    **Η λίστα Λαγκάρντ ήλθε στην Ελλάδα αρχές Οκτώβρη του 2010.
    ** ΤΗΝ ΙΔΙΑ λίστα, είχε ο Βαξεβάνης απο τις 10 Αυγούστου του 2010.
    2. Τώρα γιατί το 2012, ο καΜένος εντελώς
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ τον Βαξεβάνη, και γιατί ο Βαξεβάνης που είχε ΤΗ ΛΙΣΤΑ απο τις 10 Αυγούστου του 2010 δεν κλήθηκε στο δικαστήριο, να αποκαλύψει ΠΟΙΟΣ την έδωσε?
    Είχε τη λίστα ΔΥΟ μήνες πριν έλθει στην Ελλάδα και δεν τον κάλεσαν να ομολογήσει την καμένη πληροφορία του?
    ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ..ΤΙΠΟΤΑ?
    3. Βαξεβάνη στικ δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Απορρίφθηκε αίτημα για κλήση Νικολούδη και Βαξεβάνη στη δίκη Παπακωνσταντίνου
    Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών -με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών- και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.
    4. ΑΙΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΦΤΗΚΕ,
    είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γ. Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος.
    5. Το συγκεκριμένο usb, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, δημιουργήθηκε 4.8.2010.
    Το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα και θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Δελτσίδης.

    ΝΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που είμαστε όλοι μνημονιακοί, ας αναρωτηθούμε: που θα ήταν η χώρα αν είχε στηριχθεί το 1ο Μνημόνιο;

    Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Φώτη Κουβέλη, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είδαν το φως το αληθινό, αποδέχθηκαν την ορθότητα των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ και προσέφυγαν στη λύση ενός Μνημονίου, μπροστά στον κίνδυνο μιας άτακτης και ασύντακτης χρεοκοπίας.

    Μας είπαν ότι δεν υπήρχε εναλλακτική, ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, ότι υπήρξαν θύματα εκβιασμών και με ραγισμένη φωνή ψέλλισαν «ναι σε όλα». Φυσικά, δεν ξόδεψαν ούτε ένα δευτερόλεπτο για να κάνουν την αυτοκριτική τους, θεωρούν δεδομένο ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και οι κακοί Ευρωπαίοι.

    Μετά από όλα αυτά, υπάρχει ένα σαφές εθνικό ερώτημα, το οποίο απευθύνεται εξίσου στο πολιτικό σύστημα και στον ελληνικό λαό: που θα ήταν σήμερα η χώρα αν όλοι τους είχαν δείξει μια στοιχειώδη ανοχή στη σωτήρια επιλογή του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2010;

    Θα ήταν χαμηλότερο το κόστος διάσωσης για τον ελληνικό λαό; Θα είχε αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο εθνικός διχασμός; Θα είχαμε γλιτώσει φαινόμενα όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή; Θα είχαν μεταναστεύσει πολύ λιγότεροι Έλληνες; Θα ήταν σήμερα η χώρα σε μια πορεία ανάκαμψης;

    Μην γελιέστε: ο ιστορικός του μέλλοντος θα κάνει λόγο για «συλλογική αυτοκτονία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση